Отново на върха

2019/04 – АНКЕТИТЕ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ МАРКИ ПРЕДСТАВЕНИ ОТ ТОП СПИСАНИЯТА ЗА АВТОМОБИЛИ

В началото на 2019 г. читателите на най-големите автомобилни издания в Германия поставиха RECARO Automotive Seating отново на върха на подиума. Независимо дали става дума за „Auto Motor und Sport“, „Motorsport aktuell“ или „AUTO BILD“, в анкетите и на трите автомобилни списания резултатите са еднакви. Читателите с огромно мнозинство избраха RECARO за първокласна марка сред седалките. Компанията всъщност два пъти спечели в анкетата на „Motorsport aktuell“ и така взе общо четири награди.

Kirchheim unter Teck, 2 април 2019 г. – в проучванията за най-добрите марки, проведени от реномираните автомобилни списания в Германия, са участвали повече от 171 000 читатели. Мнозинството от тях е гласувало за RECARO Automotive Seating. Това е пример за отличната пазарна репутация, с която се слави компанията и нейните продукти.

Тази година 87,9% от читателите на „Auto Motor und Sport“, участвали в проучването на автомобилния и спортния сектор, са гласували за RECARO Automotive Seating в категорията „Седалки и спортни седалки“. По този начин фирмата се изкачва на върха за четиринадесети пореден път. Друг важен резултат от анкетите: на въпроса „Кои продуктови сектори са от най-голям личен интерес?“, 66% определят автомобилните седалки. Това е трето място по отношение на всички продуктови сектори, което ясно показва значението, отдавано на автомобилните седалки.

Компанията е еднакво успешна и в проучването „Най-добри марки във всички класове“, проведено за осми път от „AUTO BILD“ (брой 13/2019). В категорията „Спортни седалки“, 83.1% от гласовете отидоха при премиумния производител RECARO.

Междувременно, в анкетата на „Motorsport aktuell“, RECARO Automotive Seating излезе на върха в две категории – „Спортни седалки“ и „Рейсинг седалки“, с 82.4% и 77.9% от гласовете. Освен това резултатът в категорията на спортните седалки е най-добрият резултат, постиган от марка в категориите за леки автомобили.

„Въпреки, че е много добре и за нас е станало традиция, тези награди все още са нещо, което не приемаме за даденост“, казва Улрих Дж. Северин, ръководител на RECARO Automotive Seating. „Екипът ни приема това като огромно одобрение на нашата работа и е допълнително мотивиран да продължим да даваме най-доброто, така че и през следващата година да можем да спечелим доверието на читателите отново.“