Ford Fiesta ST 200

2016/08 – ПРЕМИУМ СЕДАЛКИ ЗА ЛИМИТЕД ЕДИШЪН КОЛА – СПОРТНО ЗАБАВЛЕНИЕ във FORD FIESTA ST 200

Динамична и мощна: С ограничената серия ST 200, Форд пише нова глава от успешната история на Fiesta ST и кара клиентите със спортен дух да се почувстват щастливи, на ниска цена. 

Кутията с по-малки предавателни числа прехвърля мощността от 215 к.с. и 320Nm директно към пътя. 

Важен елемент от безкомпромисното спортно изживяване с ST 200 са ексклузивните спортни седалки от RECARO Automotive Seating. Те предлагат странична опора и оптимална обратна връзка с колата.

„Много сме доволни да честваме 40 годишнината на успешния модел Fiesta. Ford избира седалки RECARO за своя специален лимитед едишън модел ST 200, като по този начин надграждаме в интериора на тези автомобили, единствени по своя вид.“ каза Маркус Кусмаул, вице президент продажби и маркетинг в RECARO Automotive Seating, продуктова група на Johnson Controls. „Благодарение на тясното ни сътрудничество през годините, Ford бяха сигурни в нашата възможност да завършим проекта в изключитеолно кратък срок.“

RECARO създаде седалките за ST 200 като доусъвършенства стандартните версии на моделите Ford Fiesta ST. В седалките RECARO на ST 200, типичното “ изживяване от шофирането“ – е благодарение на перфектната поддръжка на тялото и най-високото качество на изработка. Всичко се комбинира с ексклузивен дизайн и подбрани материали. Изтънчена тъмна кожа в областта на облегалката и страничните опори е комбинирана с висококачествен текстил. Тъмно червен кант подсилва спортния и динамичен контур. Тези седалки са екипирани с подгряване на две нива за да осигурят комфорт на водача и пътника.

За да отпразнува 40-та годишнина на Fiesta, Ford направи от специалния едишън ST 200 най-мощната малка кола в категорията си. Външно, сивият екстериор, матираните джанти и червените спирачни апарати ярко сочат специалния статус на динамичния хечбек. Под капака е монтиран двигател с 200 к.с. и 290 Nm въртящ момент – и 215 к.с. и 320 Nm в кратковременен овърбуст.