Световна премиера на RECARO Sport C

2022/12 - Премиум представяне от световна класа: най-новата тунинг седалка Recaro Sport C

Преди почти 60 години започва нова ера, когато Reutter Carosserie насочва фокуса си към развитието на иновативни седалки за автомобили под новото име RECARO. От тогава марката е синоним на изпълнение и качество, недостигнати от никой друг: на състезателната писта, на пътя или у дома. Рекаро ще отпразнува предстоящата годишнина по време на автомобилното изложение в Есен Essen Motor Show 2022.

Как би изглеждал автомобилният свят без Рекаро? Едно е сигурно: по-малко вълнуващо, по-малко завладяващо и по-малко удобно. За щастие, това остава въпрос без отговор, тъй като през 1963 г. компанията, базирана в Щутгарт, Reutter Carosserie започва да се фокусира върху сегашния си основен сегмент. От тогава седалките на RECARO задават нови стандарти в динамиката, безопасността, качеството и комфорта.

В допълнение, ще има завладяващи акценти от обширното портфолио седалки и вълнуващи разговори с участието на специални гости.

Рекаро ще отпразнува предстоящата годишнина на щанда си в зала 3 с представянето на новата тунинг седалка RECARO Sport C. Тази нова седалка продължава традицията, която започва през 1965 г. с RECARO Sportsitz. Подобно на своя предшественик, това е истинска пазарна революция. RECARO Sport C е първата афтърмаркет седалка с електрически 8-посочен регулиращ механизъм. По този начин тя умело преодолява разликата между изискванията за комфорт и представяне.