RECARO Sportster CS Nürburgring Edition

2019/05 - ПОЧИТ КЪМ НЮРБУРГРИНГ: СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ RECARO AUTOMOTIVE SEATING

RECARO Sportster CS Nürburgring Edition
Бродирани лога RECARO и Nürburgring
RECARO лого на облегалката

Тази писта е легенда – и ние го заявяваме с ексклузивното издание на RECARO Sportster CS Nürburgring Edition лимитирано до 999 броя.

На тазгодишното ADAC Total 24h Race, премиум марката ще представи новото си издание  на старт-финалната права на Нюрбургринг.

Kirchheim / Teck, 21 май, 2019 г. – За 47-и път „Зеленият ад” на Нюрбургринг ще бъде сцената за безпрецедентното 24-часово състезание. Точно преди 50 години, като част от 24-часов тест, е планирано реално състезание за издръжливост, което се провежда на северната дъга на Нюрбургринг.

„За нас е чест да отпразнуваме на тази легендарна писта едно от най-големите автомобилни спортни събития в света”, каза Улрих Дж. Северин, ръководител на RECARO Automotive Seating. „В тясна координация с Нюрбургринг, ние разработихме идеята за ексклузивно издание на нашия успешен продукт Sportster CS с логото на пистата.“

При динамично шофиране, дори и на границата на възможното, Sportster CS поддържа и предпазва тялото като втора кожа. Неговият обгръщащ тялото контур комбинира силните страни на металната конструкция с ултра-тънка, подсилена полимерна облегалка. Заедно с подчертаните странични опори на облегалката и седалката, тя предлага отлична опора за раменете и поддържа стабилно тялото.

Тези характеристики са от съществено значение за професионални състезатели като Франк Стиплър, победител в 24-часовите състезания в Нюрбургринг и Спа. „След 26 години в автомобилните спортове, тялото ми оценява максималния комфорт и поддръжката на седалките RECARO,” каза Стиплър. „Особено на уникалната Nordschleife, с многобройните си бързи преходи и съответните центробежни сили, съчетани със значителните неравномерни участъци от пистата!“

Ограничена до 999 бройки, RECARO Sportster CS Nürburgring Edition

комбинира висококачествена кожа за облегалката на седалката в черно и червено с ултра-леки композитни материали и висококачествени материали за тапицерията на седалката. Червените декоративни шевове и спортните акценти на задния корпус подчертават неговия динамичен външен вид, допълнен от бродирани лога на RECARO и Nürburgring на облегалката за глава.

Номерирана табелка на седалката потвърждава, че потребителите са закупили изключителен, уникален продукт.

Специалното издание е стандартно с вградено отопление, като опция може да се поръча и странична въздушна възглавница. След представянето на седалката на Nürburgring, тя ще се предлага като шофьорска и пътническа седалка чрез партньорите на RECARO Automotive.

Цената за модела с подгряване е 6355 лв/бр.. Версията със странична въздушна възглавница струва 7245 лв/бр.