Детски седалки и колички RECARO

Нашите детски седалки RECARO са уникална комбинация от най-високи нива за безопасност, най-просто управление и високо качество. И всичко това с най-съвременен дизайн.

Просто „добро“ не е достатъчно добро. RECARO се стреми към превъзходство.

Нашите детски седалки за кола RECARO са разработени, според най-новите проучвания и технологии и са усърдно и систематично тествани.

Награждавани са многократно за безопасност, качество и дизайн.

Защото днес е най-добрият ден. И утре също.

Като премиум производител на детски столчета и колички, RECARO осигурява надеждна подкрепа за вашето семейство – за дългите пътувания, но и за малките дневни приключения. Така че всеки ден да е най-добрият ден от семейния ви живот заедно.

Ние се грижим за безопасността и защитата на децата.

Освен това, искаме нашите детски седалки да помогнат на семействата да бъдат мобилни без ограничения и без стрес в ежедневните ситуации. Ние се фокусираме върху най-високите безопасност и качество в допълнение към добре обмислените иновации.

Всяко семейство е различно. Но когато става въпрос за безопасност, всички са съгласни: само най-доброто е достатъчно добро.

И точно така ние виждаме нещата.

Защо разбираме какво искат родителите. Зад всяка отделна детска седалка RECARO стоят 110 години опит. Нашите знания и умения са непрекъснато усъвършенствани през тези години. Днес всяко от нашите детски столчета е пълно с пионерска технология и уникална функционалност. Комбинираме знания, събрани от развитието и производството на висококачествени състезателни седалки и седалки за самолети, за да създадем перфектната детска седалка. Нашите дизайнери също са майки, татковци, лели и чичовци. Поради тази причина работим всеки ден, за да гарантираме безопасността и благополучието на малките във вашето семейство.

Искаме да ви подкрепим. Ще дойдете ли с нас на това уникално пътуване?

Що се отнася до безопасността, ние не правим компромиси. За тази цел, безопасността на вашите деца е първият ни приоритет. Нашите решения редовно надвишават правните стандарти и изисквания на известните институти за тестване по целия свят.

Чрез комбиниране на безопасност, ергономия и функционалност с привлекателен дизайн, ние задаваме нови стандарти в превозването на бебета и малки деца. Това се потвърждава от многобройни награди и успешни потребителски тестове.