Класически ретро седалки

RECARO класически ретро седалки

Валтер Рьорл винаги е бил рейсинг гигант. Съвсем буквално! Със своите 196 см той със сигурност си заслужава прякора „Високият“.

За да има перфектната позиция зад волана, той инсталира класически спортни седалки RECARO в първите си състезателни коли – BMW 2002 ti и Porsche 911 S. Защото тогава качеството и безопасността на нашите седалки бяха толкова уникални, колкото са и днес. Когато става дума за избора на седалка, Валтер има само едно условие: „Трябва да е RECARO!“. Това е щастливо решение , тъй като през 1985 г. на Рали Сан Ремо той преживява най-сериозния инцидент в кариерата си и остава сравнително невредим.

От началото на кариерата си преди 50 години, Валтер винаги е работил в тясно сътрудничество с RECARO. Приятелство, което ще продължи за цял живот. Ето защо сме толкова горди, че Валтер е партньор при разработването на нашите класически седалки с ретро тапицерия. Той участва със своите съвети и помощ, носи богат опит в дизайна и тапицерията.

Само седалките на RECARO са били лично тествани от Walter Röhrl и е дал одобрението си за техните превъзходни характеристики. Нашите класически седалки с ретро тапицерия не са изключение. Те са разпознаваеми по специалния печат „APPROVED BY WALTER RÖHRL“.