RECARO Sport C

ЕЛЕКТРИЧЕСКО РЕГУЛИРАНЕ В 8 ПОСОКИ

Новата Sport C е първата напълно електрическа (8 посочно регулиране) спортна афтърмаркет седалка. По този начин тя осигурява премиум изживяване с максимален комфорт.

Иновативният тънък дизайн не е само визуален хайлайт, той осигурява пространство за седящите на задната седалка. Малката височина на седалката осигурява видимо повече динамика на шофиране и предлага удобна поза дори за високите водачи. Анатомичната структура на седалката на RECARO Sport C и страничните възглавници поддръжка на раменете и торса стабилизират  тялото във всички ситуации при шофиране.

„Облегнете се и се наслаждавайте”– една от водещите линии при развитието на Sport C. перфектният контур в комбинация със стегнатата, компактна тапицерия поддържа тялото оптимално, без значение какви завои има по пътя.  Позицията напред-назад, облегалката, височината и ъгълът на седалката могат да бъдат нагласени електрически в 8 посоки. Предлага се с удължаване (изтегляне) на възглавницата на седалката, лумбална поддръжка и подгряване.

Тапицерии

Бяла кожа / Черна алкантара
5910 лв/бр. с ДДС

Черна кожа / Черна алкантара
5910 лв/бр. с ДДС

RECARO Sport C
стандартно оборудване

– Изтегляне на възглавницата за по-добро поддържане на бедрата.

– Плътна облегалка за главата.

– Падаща облегалка (опция).

– Поддръжка в лумбалната област от RECARO Airmatic® системата: въздушни камери с индивидуална електрическа настройка.

– Електрическо движение напред-назад на седалката.

– Електрически регулируем регулируем наклон на облегалката.

– Електрически регулируема височина на седалката, поотделно отпред и отзад, за перфектна позиция на тялото спрямо контролните уреди и пътя.

– АBE/TÜV сертификат*

* АBE/TÜV сертификатът е наличен за много автомобили. За повече информация можете да се свържете с нас. АBE/TÜV сертификатът е валиден само с RECARO планки за монтаж и двойнозаключващи плъзгачи.