RECARO Sport

ЕЛЕКТРИЧЕСКО РЕГУЛИРАНЕ В 8 ПОСОКИ

Новата Sport C е първата напълно електрическа (8 посочно регулиране) спортна афтърмаркет седалка. По този начин тя осигурява премиум изживяване с максимален комфорт.

Иновативният тънък дизайн не е само визуален хайлайт, той осигурява пространство за седящите на задната седалка. Малката височина на седалката осигурява видимо повече динамика на шофиране и предлага удобна поза дори за високите водачи. Анатомичната структура на седалката на RECARO Sport C и страничните възглавници поддръжка на раменете и торса стабилизират  тялото във всички ситуации при шофиране. Условието за отлично изживяване се отразява също и в ниското тегло от 24 кг.

„Облегнете се и се наслаждавайте”– една от водещите линии при развитието на Sport C. перфектният контур в комбинация със стегнатата, компактна тапицерия поддържа тялото оптимално, без значение какви завои има по пътя.  С интуитивната регулация по 8 начина, облегалката, регулацията напред и назад, височината и ъгълът на седалката могат да бъдат нагласени електрически. Има и комфортни черти като изтегляне на дължината на възглавницата на седалката, лумбална поддръжка и подгряване.

Тапицерии

Бяла кожа / Черна алкантара
5910 лв/бр. с ДДС

Черна кожа / Черна алкантара
5910 лв/бр. с ДДС

RECARO Sport C
стандартно оборудване

– Корито изработено от карбон

– Тегло приблизително 4,3 кг (само за коритото)

– Тегло с тапицерия от велур 6,1 кг

– FIA 8855-1999 хомологация 

– АBE/TÜV хомологация*

– Разработена за HANS система

– Водачи за 4-, 5- и 6-точкови колани при употреба на писта

– Водачи за 3- и 4- точкови колани при ежедневна употреба

– Негорима тапицерия

– Предлага се в два размера M (за средни на ръст хора) и L (за по-едри хора)

– Интегриран задглавник

* АBE/TÜV сертификатът е наличен за много автомобили. За повече информация можете да се свържете с нас. АBE/TÜV сертификатът е валиден само с RECARO планки за монтаж и двойнозаключващи плъзгачи.